Roxy verhuist naar Zwijndrecht

Met veel genoegen kunnen wij mededelen dat Roxy Security B.V. (Roxy) vanaf 1 januari 2020 gaat opereren vanuit het Maximum Group B.V. (Maximum) hoofdkantoor, te Zwijndrecht.

Roxy heeft de eerste drie jaar, na overname, zelfstandig geopereerd vanuit de Stad aan ’t Haringvliet. De volgende stap is om de krachten met Maximum te bundelen en over te gaan naar één hoofdkantoor.

Maximum Group B.V. is al 10 jaar uw betrouwbare partner in de (evenementen) beveiliging, medische ondersteuning en schoonmaak en overige dienstverlening. Met ingang van het nieuwe jaar versterkt Maximum zich met Roxy. Voor beide bedrijven kunt u voortaan terecht op ons kantoor in Zwijndrecht!

Bram Brinkman (directeur Maximum en Roxy) ; ‘’Het is mooi deze twee bedrijven, met ‘kwaliteit voor kwantiteit’ hoog in het vaandel, de handen verder in een kunnen slaan. Op deze manier kunnen we opdrachtgevers en medewerkers het beste van het beste bieden.’’

Roxy is al ruim 10 jaar uw betrouwbare partner in verschillende security en safety gerichte dienstverlening. De no-nonsense mentaliteit in combinatie met een grote passie voor het beveilligingsvak resulteren in het feit dat uw evenementen, gebouwen, goederen, personeel en gasten in veilige handen zijn. Samen met haar dochterondernemingen is Roxy heel flexibel in het voorzien van de behoeften van de opdrachtgevers.

‘’De combinatie van Maximum en Roxy heeft enorme voordelen, zo kunnen de bedrijven veel zaken faciliteren en aanbieden vanuit één centrale keuken. Ondanks dat beide organisaties een eigen marktsegment bedienen en zich onderscheiden, zijn er vele zaken die centraal geregeld kunnen worden’’ z egt Derk Valstar (voormalig eigenaar Roxy).

Met de Zeeuwse nuchterheid van Roxy en Rotterdamse flair van Maximum optimaliseren wij onze dienstverlening. Voor de medewerkers van beide organisaties zijn er geen grote merkbare veranderingen. Het enige wat er voor onze collega’s zal veranderen zijn de contactpersonen van de planning en administratie van Roxy. Deze zullen worden overgenomen door de medewerkers van Maximum.

Wij hopen u via deze weg voldoende op de hoogte gesteld te hebben.

Vond je deze blog interessant?

Deel hem via onderstaande kanalen!

Bekijk hier onze andere blogs

De uitdaging voor gemeenten: Beveiliging buiten opvanglocaties faciliteren in het kader van de spreidingswet

Nieuw hoofdstuk binnen Maximum Group

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je ons wat vragen? Stel je vraag in het contactformulier en dan komen we er zo snel mogelijk op terug of vraag hier een beveiligingsadviesgepsrek aan.

Simon van der mars

Maximum Group - beeldmerk - groen

De kansen en bedreigingen voor jouw organisatie in kaart brengen?

Vraag een beveiligingsadviesgesprek aan!