zakelijke markt

Bedrijven in de zakelijke markt hebben vaak zeer specifieke vraagstukken als het gaat om beveiliging. We begrijpen dat organisaties behoefte hebben aan betrouwbare en effectieve beveiligingsoplossingen om hun bedrijfsactiviteiten te beschermen. Daarom bieden wij op maat gemaakte beveiligingsmaatregelen die zijn afgestemd op de unieke vereisten van jouw bedrijf.
 
Of het nu gaat om het waarborgen van de veiligheid in jouw kantooromgeving, het beveiligen van waardevolle bedrijfsmiddelen, het handhaven van de veiligheid in jouw logistieke processen of het beveiligen van je haventerreinen, wij staan voor jou klaar.
Maximum Group - zakelijke - markt - segmenten - beveiliger - computer

EEN VEILIGE WERKSFEER ALS UITGANGSPUNT

Met een veilige werksfeer als uitgangspunt, is ons team gericht op het begrijpen van jouw specifieke behoeften en het bieden van een oplossing die naadloos past bij jouw bedrijf. We hebben de expertise en ervaring om je te voorzien van hoogwaardige beveiligingsmaatregelen die jouw bedrijf en jouw medewerkers effectief beschermen.

Vertrouw op ons om je beveiligingsvraagstukken aan te pakken, zodat je met een gerust hart kunt focussen op je kernactiviteiten en de groei van jouw organisatie. Bekijk hieronder de oplossingen die wij aanbieden die aansluiten op je vraagstuk.

Bijpassende diensten

kantoorBEVEILIGING

Kantoorbeveiliging is cruciaal voor een veilige werkomgeving en de bescherming van medewerkers en bedrijfsmiddelen. Bij Maximum bieden we op maat gemaakte beveiligingsoplossingen, waaronder toegangscontrole, videobewaking en alarmdiensten, om de veiligheid en gemoedsrust van kantoren te waarborgen.

Maximum Group - Security - beveiliger - kantoor - frontoffice

In de logistieke sector is beveiliging essentieel voor het beschermen van goederen, infrastructuur en medewerkers. Maximum biedt op maat gemaakte beveiligingsoplossingen, variërend van toegangscontrole tot transportbeveiliging, om risico’s te minimaliseren en een veilige en efficiënte logistieke operatie te waarborgen.

Maximum Group - Segmenten - zakelijke markt - logistiek - beveiliging

Onze goed opgeleide objectbeveiligers handelen doortastend in onveilige situaties en hebben vaardigheden zoals EHBO en BHV. We bieden ook ad-hoc inzetbare beveiligers bij calamiteiten. Onze beveiligers zijn niet alleen een uniform, maar ook gastheren/vrouwen die je object vertegenwoordigen. Ze kunnen zorgen voor controle, brandpreventie, opening- en sluitrondes, en zelfs receptie-, service- en telefoontaken uitvoeren.

Maximum Group - beveiliging - objectbeveiliging - security - beveiliger

In de havens en industrie sector is beveiliging van cruciaal belang om de veiligheid van de infrastructuur, goederen en personeel te waarborgen. Maximum biedt op maat gemaakte beveiligingsoplossingen, inclusief surveillance, toegangscontrole en risicobeoordeling, om de operationele continuïteit te garanderen en potentiële bedreigingen effectief aan te pakken.

Maximum Group - segmenten - zakelijke markt - havens - logistiek - vrachtschip

Maximum Event Security staat garant voor vlekkeloze zakelijke evenementen met een professionele uitstraling en ongeëvenaarde gastvrijheid. Onze ervaren beveiligers zorgen voor een veilige omgeving met strikte controle op genodigden. Met jarenlange ervaring en stand-by-teams bieden we maatwerk veiligheidsoplossingen, proactief en effectief.

Maximum Group - event - security - zakelijke - evenementen - beveiligers

ONZE REFERENTIES BINNEN DE ZAKELIJKE MARKT

Maximum Group - partners - hommersom
Maximum Group - partners - Vertom
Maximum Group - partners - Stichting de ambassade Zwijndrecht

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij werken graag samen aan een veilige sfeer op locatie. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Jordi Kroon

Maximum Group - beeldmerk - groen

De kansen en bedreigingen voor jouw organisatie in kaart brengen?

Vraag een beveiligingsadviesgesprek aan!