EVENEMENTEN & HORECA

Evenementen en horeca omvatten een breed scala aan activiteiten en locaties waar entertainment, gastvrijheid en sociale interactie centraal staan. Dit segment omvat onder andere evenementen zoals festivals, concerten, beurzen en sportwedstrijden, evenals horecagelegenheden zoals restaurants, bars, clubs en hotels. In dit dynamische en levendige segment is beveiliging van essentieel belang om de veiligheid van zowel bezoekers als personeel te waarborgen.

Maximum-Group-Segmenten-Event-Security-beveiliging-evenementen-horeca.jpg

EVENEMENTEN- EN HORECA BEVEILIGING OP MAAT

Maximum Group is een ervaren, betrouwbaar en hoogwaardig beveiligingsbedrijf. Onze professionele beveiligers en zorgmedewerkers zijn adequaat en effectief, en zorgen voor een veilige omgeving. Met onze expertise in het segment ‘Evenementen en horeca’ bieden wij voornamelijk maatwerkoplossingen aan met Maximum Event Security en Maximum Medical, die de veiligheid en het succes van uw evenement of horecagelegenheid garanderen.

Onze beveiligers kunnen diverse taken uitvoeren, zoals crowd management, toegangscontrole, bewaking van VIP-gebieden, patrouilles, EHBO-ondersteuning en het omgaan met incidenten. We passen onze diensten aan op basis van de specifieke behoeften van uw evenement of horecagelegenheid.

Bijpassende diensten

HORECA BEVEILIGING

Het uitgaansleven brengt mensen samen, maar helaas kan dit ook leiden tot ongewenst gedrag en incidenten. Met de horecabeveiligers van Maximum creëer je een positieve en veilige sfeer in jouw uitgaansgelegenheid. Van ervaren portiers bij de deur tot beveiligers die binnen alles in de gaten houden, onze professionals anticiperen op onveilige situaties en handelen preventief. Zo genieten bezoekers van een aangename uitgaanservaring. Daarnaast kunnen onze SUS-Teams de omgeving rondom de horecagelegenheden bewaken, waardoor de rust buiten behouden blijft. Bij Maximum staan we voor een zorgeloos en plezierig uitgaansleven.

Maximum Group - beveiligers - inhuren - rotterdam

Onze Sus-teams, bestaande uit ervaren particuliere beveiligers, spelen een cruciale rol bij het aanpakken van uitgaansoverlast en -geweld. Ze benaderen het uitgaanspubliek proactief, wijzen op gedragsregels en voorkomen zo escalaties. Het doel is om een veilige uitgaansomgeving te creëren en de veiligheidsbeleving van zowel het publiek als horecaondernemers en omwonenden te verbeteren. Onze Sus-teams zijn uiterst effectief in het voorkomen van incidenten en dragen bij aan een positieve en respectvolle uitgaanservaring voor iedereen. Als uw gemeente of organisatie te maken heeft met toenemende incidenten, biedt het inschakelen van een Sus-team de oplossing.

Maximum Group - Evenementenbeveiliging - Horecabeveiliging - Sus-teams

Met Maximum ben je verzekerd van een uiterst professionele medische hulpverlening tijdens jouw project of evenement. Onze hulpverleners hebben specifieke trainingen gevolgd op het gebied van evenementenhulpverlening en beschikken over de juiste kennis en ervaring in de medische sector.

Maximum Group - Medical - evenementen - medische hulpverlening - rugaanzicht

Met de hondenbeveiliging van Maximum maak je een sterke indruk en creëer je een veilige omgeving. Onze hondengeleiders werken preventief en beheersen zowel de hond als de situatie. Of het nu gaat om beurzen, tentoonstellingen, grote sportevenementen of muziekfestivals, onze ervaren hondengeleiders hebben ruime ervaring in het beveiligen van evenementen van elke omvang. Ze zijn getraind om op een gepaste manier te reageren in uitdagende situaties. Kies voor de kracht en betrouwbaarheid van onze hondenbeveiliging voor maximale veiligheid op jouw evenement.

Maximum is gespecialiseerd in het verzorgen van schoonmaakdiensten voor, tijdens en na evenementen en projecten. Naast beveiliging en medische hulpverlening bieden wij ook professionele schoonmaakdiensten aan, waardoor we onze opdrachtgevers een totaaloplossing bieden voor hun evenement of project.

Maximum Event Security staat garant voor vlekkeloze zakelijke evenementen met een professionele uitstraling en ongeëvenaarde gastvrijheid. Onze ervaren beveiligers zorgen voor een veilige omgeving met strikte controle op genodigden. Met jarenlange ervaring en stand-by-teams bieden we maatwerk veiligheidsoplossingen, proactief en effectief.

Maximum Group - event - security - zakelijke - evenementen - beveiligers

ONZE REFERENTIES BINNEN EVENEMENTEN & HORECA

NEEM CONTACT MET ONS OP

Voor al je vragen omtrent Horeca & Evenementen kun je bij Simon van der Mars terecht.

Simon van der Mars

Maximum Group - beeldmerk - groen

De kansen en bedreigingen voor jouw organisatie in kaart brengen?

Vraag een beveiligingsadviesgesprek aan!