Maximum - medical - logo - wit

MAXIMUM medical

Kwalitatieve zorg, maximale geruststelling

Een diversiteit aan diensten

Bij Maximum Medical vinden we de gezondheid en veiligheid van je gasten op evenementen van het grootste belang is. We hebben een team van professionele medische hulpverleners die zijn opgeleid om snel en effectief te handelen bij noodgevallen. Onze medische hulpverleners zijn getraind om te werken in verschillende omgevingen, van grote muziekfestivals tot zakelijke evenementen. Ze beschikken over de juiste medische kennis en vaardigheden om de veiligheid van je gasten te waarborgen en snel te reageren in geval van nood. Bij Maximum Medical geloven we dat preventie de sleutel is tot succes, en daarom bieden we ook advies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je evenement op een veilige en gezonde manier verloopt.

Werken als medische hulpverlener op de meest uiteenlopende evenementen?

Droom jij ervan om als medische hulpverlener op de leukste evenementen van Nederland te werken? WerkBijMax is het wervingsplatform van de Maximum Group, gericht op het aantrekken van toegewijd personeel dat streeft naar een veilige en gezonde werk- en leefomgeving. Wil jij deel uitmaken van ons team? Ontdek de mogelijkheden en solliciteer vandaag nog!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je ons wat vragen? Stel je vraag in het contactformulier en dan komen we er zo snel mogelijk op terug of vraag hier een beveiligingsadviesgepsrek aan.

Simon van der Mars

Maximum Group - beeldmerk - groen

De kansen en bedreigingen voor jouw organisatie in kaart brengen?

Vraag een beveiligingsadviesgesprek aan!