Publieke domein

Het publieke domein omvat diverse openbare ruimtes, zoals straten, parken, opvanglocaties, zorginstanties en andere locaties die toegankelijk zijn voor het publiek. Het waarborgen van de veiligheid en beveiliging in deze omgevingen is van essentieel belang voor het welzijn en de gemoedsrust van zowel de inwoners als de bezoekers. Maximum Group biedt op maat gemaakte beveiligingsoplossingen om een veilige en gastvrije omgeving te creëren. Onze beveiligingsprofessionals zijn getraind om proactief risico’s te identificeren, ongewenst gedrag aan te pakken en snel en doeltreffend op te treden bij incidenten. Met onze expertise en ervaring zorgen we voor een gevoel van veiligheid en vertrouwen in het publieke domein.

Maximum Group - security - over - Maximum - beveiligers

PROFESSIONELE BEVEILIGING

In het publieke domein is professionele beveiliging van essentieel belang. Maximum Group zorgt voor een veilige omgeving door middel van een breed scala aan beveiligingsoplossingen. Onze goed getrainde beveiligingsprofessionals komen snel in actie en zorgen voor effectief crowdmanagement om de veiligheid van bezoekers te waarborgen. Daarnaast bieden we nauwkeurige toegangscontrole om ongeautoriseerde toegang te voorkomen. Met behulp van geavanceerde surveillance technieken kunnen we verdachte activiteiten detecteren en proactief reageren op mogelijke bedreigingen.

Onze beveiligingsoplossingen zijn afgestemd op de specifieke behoeften van evenementen of situaties, waardoor we een veilige en probleemloze ervaring kunnen garanderen voor zowel organisatoren als bezoekers. We zijn bekend met de markttrends en ontwikkelingen en vertalen deze naar onze oplossingen.

Bijpassende diensten

GEMEENTES

Als gemeente is het waarborgen van openbare veiligheid en kwaliteit van leven essentieel. Beveiligers kunnen op diverse manieren worden ingezet om deze doelen te bereiken, zoals handhaving van openbare orde, beveiliging van evenementen en het verminderen van criminaliteit. In samenwerking met Maximum Group kan een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf gemeenten helpen bij het vinden van passende oplossingen voor hun specifieke behoeften en doelen.

Maximum Group - beveiligers - inhuren - rotterdam

Zorgbeveiliging verlicht de druk in de zorg. Onze zorgbeveiligers beschermen en begeleiden zorgmedewerkers, patiënten en bezoekers. Ze handhaven maatregelen en vangen emoties op. Zo kunnen zorgprofessionals zich op zorgverlening concentreren en bezoekers met een gerust gevoel naar een wachtruimte begeleiden. Geweldpreventie en werkdrukvermindering in één.

Onze speciaal getrainde opvangbeveiligers zorgen 24/7 voor de veiligheid op vluchtelingenopvanglocaties. Ze voorkomen spanningen en hebben EHBO en BHV-certificaten. Daarnaast nemen ze uitvoerende taken op zich, zoals bezoekers ontvangen, controles uitvoeren en brandpreventie rondes lopen. Met Maximum beveiliging krijg je het totaalpakket voor een veilige opvangomgeving.

Maximum Group - security - beveiliging - opvanglocaties - vluchtelingen

Onze goed opgeleide objectbeveiligers handelen doortastend in onveilige situaties en hebben vaardigheden zoals EHBO en BHV. We bieden ook ad-hoc inzetbare beveiligers bij calamiteiten. Onze beveiligers zijn niet alleen een uniform, maar ook gastheren/vrouwen die je object vertegenwoordigen. Ze kunnen zorgen voor controle, brandpreventie, opening- en sluitrondes, en zelfs receptie-, service- en telefoontaken uitvoeren.

Maximum Group - beveiliging - objectbeveiliging - security - beveiliger

Recreatieparken erkennen steeds meer de toegevoegde waarde van recreatiebeveiliging voor de totale beleving van hun gasten. Onze recreatiebeveiligers zorgen niet alleen voor een veilig gevoel, maar ook voor het handhaven van huisregels, een vlotte doorstroom en het voorkomen van onveilige situaties. Onze gastheren/-vrouwen zijn dag en nacht beschikbaar als aanspreekpunt voor bezoekers, beveiligen het terrein en bieden hulp bij diverse problemen.

Maximum Group - security - recreatiebeveiliging - vakantieparken

Veel inwoners in de grote steden voelen zich onveilig vanwege het gebrek aan politieagenten of boa’s. Alleen camerabeveiliging is niet genoeg om een veilige sfeer te creëren. Om de criminaliteitscijfers te verlagen bieden straatcoaches de perfecte oplossing, zowel om escalatie tegen te gaan, als door preventief op te treden. 

Maximum Group - Segmenten - Event Security - beveiliging - publieke domein - pleinstewards

ONZE REFERENTIES BINNEN HET PUBLIEKE DOMEIN

NEEM CONTACT MET ONS OP

Voor al je vragen omtrent Horeca & Evenementen kun je bij Simon van der Mars terecht.

Jordi Kroon

Maximum Group - beeldmerk - groen

De kansen en bedreigingen voor jouw organisatie in kaart brengen?

Vraag een beveiligingsadviesgesprek aan!