MAXIMUM EVENT SECURITY

EVENEMENTEN ZONDER ZORGEN

veiligheid op elk evenement

Maximum Event Security garandeert een veilige omgeving en neemt de zorgen weg bij zowel organisaties als bezoekers tijdens diverse evenementen. Ons uitgebreide aanbod aan beveiligingsdiensten is geschikt voor elk type evenement, of het nu gaat om een grootschalig muziekfestival, bedrijfsfeest of sportevenement. Met onze expertise en ervaring waarborgen wij niet alleen de veiligheid van jouw evenement, maar dragen we ook bij aan het succes ervan.

Onze evenementenbeveiliging strekt zich uit over diverse facetten, inclusief professionele beveiligingsmedewerkers, speciaal getrainde hondengeleiders, horecabeveiligers en SUS-teams. Door gebruik te maken van onze diensten, verzeker je niet alleen de veiligheid van jouw evenement, maar ook de tevredenheid en beveiliging van je bezoekers en medewerkers. Lees verder om meer te ontdekken over onze diverse event security diensten en hoe wij je kunnen assisteren bij het plannen van je volgende evenement.

Ben je benieuwd op welke evenementen wij dit jaar staan? Bekijk hier onze evenementenkalender!

Werken als beveiliger op de leukste festivals en evenementen

Droom jij ervan om als beveiliger te werken op de leukste festivals en evenementen? WerkBijMax is het wervingsplatform van de Maximum Group, gericht op het aantrekken van toegewijd personeel dat streeft naar een veilige en gezonde werk- en leefomgeving. Wil jij deel uitmaken van ons team? Ontdek de mogelijkheden en solliciteer vandaag nog!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je ons wat vragen? Stel je vraag in het contactformulier en dan komen we er zo snel mogelijk op terug of vraag hier een beveiligingsadviesgepsrek aan.

Simon van der Mars

Maximum Group - beeldmerk - groen

De kansen en bedreigingen voor jouw organisatie in kaart brengen?

Vraag een beveiligingsadviesgesprek aan!