Hondenbeveiliging

Met de hondenbeveiliging van Maximum Event Security laat je een krachtige indruk achter en creëer je een veilige omgeving. Het inzetten van hondenbeveiliging werkt preventief, de geleiders beheersen en controleren zowel de hond als de situatie!

Hondenbeveiliging

Succesvolle evenementen kenmerken zich door hun zorgvuldige organisatie, waarbij aan alles is gedacht. Plezier en veiligheid van de gasten staan hierbij voorop. Een juiste evenementenbeveiliging is een belangrijk onderdeel van de organisatie. Ongewenste situaties krijgen geen kans om zich voor te doen, Met de beveiligers van Maximum Event Security.

Extra oren en ogen

Hondenbeveiliging wordt regelmatig ingezet tijdens beurzen, tentoonstellingen, grote sportevenementen en muziekfestivals. Onze hondengeleiders hebben veel ervaring in het beveiligen van evenementen in alle formaten.

De honden en hun begeleider zijn getraind om op een juiste manier te handelen in moeilijke situaties.

Teamwork Hond & geleider

Het belangrijkste aspect van hondenbeveiliging is de relatie tussen diensthond en geleider. De hondengeleider is opgeleid om daadkrachtig en snel op te treden wanneer zich gevaarlijke situaties voordoen. De diensthond dient hierbij als verlengstuk en ondersteuning.

Door de hechte samenwerking tussen hond en beveiliger is dit, naast evenementen, de ideale optie voor het beveiligen van bouwplaatsen, parkeer- en bedrijfsterreinen, jachthavens en openbare gebouwen. Door de unieke reuk- en hoor kwaliteiten van de honden, signaleren zij tijdig onbevoegde personen.

Hondenbeveiliging wordt vaak ingezet als aanvullende beveiliging op de reguliere evenementen beveiliging. Op de pagina evenementenbeveiliging vind je hier meer informatie over.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Met behulp van onze hondengeleiders creëren wij graag een veilige sfeer. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Simon van der Mars

Maximum Group - beeldmerk - groen

De kansen en bedreigingen voor jouw organisatie in kaart brengen?

Vraag een beveiligingsadviesgesprek aan!