Segmenten

branches

Ontdek de sectoren waarin Maximum Group actief is en vind de juiste oplossing voor jouw specifieke behoeften. Wij staan klaar voor evenementen en horeca, openbare beveiliging, retail en zakelijke beveiliging. Samen werken we aan de beste veiligheidsoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke situatie. Vertrouw op onze expertise en ervaring om de veiligheid van jouw bedrijf of evenement te waarborgen

BETROUWBARE BEVEILIGING

Kies voor Maximum Group en ervaar de betrouwbaarheid en persoonlijke benadering van onze beveiligers. Onze professionals handelen snel en doeltreffend wanneer dat nodig is, waardoor jij en jouw omgeving altijd beschermd zijn. Met onze uitgebreide expertise en toewijding zorgen we voor een veilig gevoel. Vertrouw op Maximum voor de beste veiligheidsoplossingen die jouw gemoedsrust en die van jouw klanten waarborgen.

EVENEMENTEN & HORECA

Onze beveiligingsdiensten zijn speciaal ontworpen om te kunnen omgaan met de dynamiek en complexiteit van deze branche. Onze professionele beveiligers zijn getraind om een gastvrije en veilige omgeving te creëren, waarbij ze zowel preventieve maatregelen treffen als adequaat reageren op onverwachte situaties. Met onze aanwezigheid zorgen we voor een gevoel van veiligheid.
 

PUBLIEKE DOMEIN

Onze beveiligingsdiensten zijn specifiek afgestemd op de uitdagingen van het publieke domein, denk hierbij aan onderwijsinstellingen, zorg en objecten. Onze beveiligers zijn getraind om een proactieve benadering te hanteren, waarbij ze toezicht houden op de omgeving, potentiële risico’s identificeren en gepaste maatregelen nemen om de veiligheid te waarborgen.

RETAIL

Met doeltreffende beveiligingsoplossingen kunnen retailers niet alleen hun fysieke winkel beschermen, maar ook de integriteit van hun merk behouden. Door het waarborgen van veiligheid en het voorkomen van incidenten kunnen retailers hun klanten een positieve en betrouwbare winkelervaring bieden. Met proactief toezicht en snelle respons kunnen beveiligers potentiële diefstallen en ongewenst gedrag identificeren en aanpakken. 

Zakelijke markt

Als beveiligingsbedrijf zijn we tevens gericht op het beveiligen van zakelijke omgevingen. We bieden waardevolle beveiligingsoplossingen
voor diverse gebieden, zoals bouwplaatsen,
industrie, transport en logistiek.
Onze betrouwbare en effectieve beveiligingsdiensten zijn toegewijd aan het waarborgen van de veiligheid van jouw activiteiten, en zorgen voor een veilige werkomgeving voor jouw personeel.
Maximum Group - beeldmerk - groen

De kansen en bedreigingen voor jouw organisatie in kaart brengen?

Vraag een beveiligingsadviesgesprek aan!