RECREATIEBEVEILIGING

Steeds meer recreatieparken zien de meerwaarde van recreatiebeveiliging. Er wordt namelijk niet alleen een accommodatie aangeboden, maar een hele beleving. Een veilig gevoel voor de bezoekers is hierbij van groot belang.

Recreatiebeveiliging

Steeds meer recreatieparken zien de meerwaarde van recreatiebeveiliging. Er wordt namelijk niet alleen een accommodatie aangeboden, maar een hele beleving. Een veilig gevoel voor de bezoekers is hierbij van groot belang.

Recreatiebeveiligers dag en nacht beschikbaar

De aanwezigheid van onze recreatiebeveiligers creëert een veilige gevoel.Daarnaast attenderen wij bezoekers op de huisregels van recreatieparken, zorgen we voor een veilige doorstroom en voorkomen we onveilige situaties.
 
Onze gastheren en vrouwen zijn zowel overdag als ’s nachts een aanspreekpunt voor bezoekers. Zij beveiligen het terrein, grijpen in wanneer er overlast wordt veroorzaakt en bieden hulp bij problemen zoals een verstopping in het sanitair gebouw of het uitvallen van de elektra.

CREËREN VAN EEN VEILIGE OMGEVING

Met de jarenlange ervaring van Maximum Security verzeker je jezelf van professionele recreatiebeveiliging. Onze collega’s zijn goed opgeleid en weten zowel preventief, als bij incidenten op een verantwoorde en juiste manier te handelen. Daarnaast fungeren onze recreatiebeveiligers direct als gastheer/gastvrouw voor jouw recreatiepark. Op deze manier creëer je niet alleen een veilige omgeving, maar zorg je gelijk voor een representatief aanspreekpunt voor bezoekers.

Beveiliging in de recreatiesector is in deze tijd misschien wel belangrijker dan ooit. Met alle richtlijnen is het belangrijk dat de recreatiesector hier goed op voorbereid is. Gastheren en gastvrouwen van Maximum Security zijn hier de perfecte oplossing voor. Vakantieparken, pretparken, bungalowparken, natuurparken en campings kunnen worden voorzien van de juiste beveiliging.

Naast zorgbeveiliging leveren wij ook andere beveiligingsdiensten, zoals evenementenbeveiliging.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij werken graag samen aan een veilige sfeer op locatie. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Jordi Kroon

Maximum Group - beeldmerk - groen

De kansen en bedreigingen voor jouw organisatie in kaart brengen?

Vraag een beveiligingsadviesgesprek aan!