Objectbeveiliging

De objectbeveiligers van Maximum beschikken over een goede beveiliging opleiding. Zij handelen daadkrachtig en vakkundig in de onveilige situaties die zich kunnen voordoen. 

Objectbeveiliging

De objectbeveiligers van Maximum beschikken over een goede beveiliging opleiding. Zij handelen daadkrachtig en vakkundig in de onveilige situaties die zich kunnen voordoen. 

Gecertificeerde beveiligers

Onze objectbeveiligers beschikken over de noodzakelijke EHBO en BHV-certificaten. Indien nodig kunnen zij de juiste en professionele hulpverlening aanbieden bij (bedrijfs-) ongevallen.
 
Mocht er zich een onverwachte calamiteit of gebeurtenis voordoen leveren wij, als beveiligingsbedrijf, ook beveiligers die ad-hoc inzetbaar zijn.

Van toezichthouder tot gastheer

Onze objectbeveiligers zijn meer dan een uniform. Zij fungeren niet alleen als beveiliging voor je object, maar kunnen tegelijkertijd de rol van gastheer/-vrouw op zich nemen. Zo heb je een mooi visitekaartje, en nog belangrijker een representatief aanspreekpunt voor je gasten. Daarnaast kunnen onze beveiligers ook voorzien in controle, brandpreventie, opening- en sluitrondes, om het totale pakket aan te bieden. 
 
Beveiligers van Maximum kunnen ook receptie-, service- en telefoontaken verrichten. De taken die zij dan bijvoorbeeld op zich kunnen nemen zijn; toegangscontrole, terrein en monitor bewaking, sleutelbeheer, het ontvangen van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon. 
 
Naast het beveiligen van objecten zijn wij gespecialiseerd in veel andere soorten beveiliging. Lees er via de onderstaande links meer over!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij werken graag samen aan een veilige sfeer op locatie. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Jordi Kroon

Maximum Group - beeldmerk - groen

De kansen en bedreigingen voor jouw organisatie in kaart brengen?

Vraag een beveiligingsadviesgesprek aan!