Maximum - security - logo - wit

MAXIMUM SECURITY

Veiligheid zonder compromissen

Een diversiteit aan diensten

Maximum Security, jouw betrouwbare partner in veiligheid. Wij blinken uit in diverse beveiligingsdomeinen, waaronder winkelbeveiliging, objectbeveiliging, zorgbeveiliging en beveiliging van opvanglocaties. Onze beveiligers, stuk voor stuk hoogopgeleide professionals, staan garant voor een veilige omgeving. Ze zijn niet alleen deskundig, maar ook doortastend in het omgaan met potentieel onveilige situaties. Bij Maximum Security hechten we waarde aan proactieve veiligheidsmaatregelen en passen we onze expertise toe om jouw bedrijf of instelling optimaal te beveiligen.

Werken als beveiliger op de meest diverse locaties?

Droom jij ervan om als beveiliger op diverse plekken de veiligheid van burgers te waarborgen? WerkBijMax is het wervingsplatform van de Maximum Group, gericht op het aantrekken van toegewijd personeel dat streeft naar een veilige en gezonde werk- en leefomgeving. Wil jij deel uitmaken van ons team? Ontdek de mogelijkheden en solliciteer vandaag nog!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je ons wat vragen? Stel je vraag in het contactformulier en dan komen we er zo snel mogelijk op terug of vraag hier een beveiligingsadviesgepsrek aan.

Jordi Kroon

Maximum Group - beeldmerk - groen

De kansen en bedreigingen voor jouw organisatie in kaart brengen?

Vraag een beveiligingsadviesgesprek aan!