Horecabeveiliging

Het uitgaansleven brengt mensen samen. Helaas zorgt dit ook steeds vaker voor vervelende incidenten. Horecaondernemers worden regelmatig geconfronteerd met ongewenst gedrag en lastige klanten. Met de horeca beveiligers van Maximum zorg je voor een positieve en aangename sfeer in jouw uitgaansgelegenheid.

SUS-teams

Een Sus-team bestaat uit particuliere beveiligers die tijdens stapavonden, evenementen en op hotspots het uitgaanspubliek aanspreken op hun gedrag om zo uitgaansoverlast en -geweld vroegtijdig aan te pakken. De beveiligers treden op als sussers en wijzen op regels en gedragsnormen om te voorkomen dat situaties uit de hand lopen. Het doel van een Sus-team is om een veilige uitgaansomgeving te creëren en de veiligheidsbeleving van het uitgaanspubliek, horeca ondernemers en omwonenden te verbeteren.

Waarom werken Sus-teams?

In een uitgaansgelegenheid is het noodzakelijk om een professionele beveiliging te hebben. Dit kan variëren van beveiligers die aan de deur staan, zoals portiers, tot beveiligers die binnen alles in de gaten houden. Onze beveiligers schatten onveilige situaties in en handelen hier preventief op. Zo blijft de sfeer tijdens het uitgaan aangenaam.

Daarnaast is het mogelijk om met behulp van onze SUS-Teams de gebieden rondom uitgaansgelegenheden te controleren. Dit zijn teams die buiten op straat rondlopen om de gemoederen buiten de horecagelegenheden te sussen.

Deurbeleid op maat

Het eerste wat gasten tegenkomen onderweg naar je horecagelegenheid zijn beveiligers aan de deur. Deze fungeren als het ware als visitekaartje voor je onderneming en het is dus van belang dat hier representatieve gastheren of gastvrouwen staan. Onze beveiligers laten de bezoekers zich vanaf het eerste moment veilig en welkom voelen. Het is van belang dat het deurbeleid naadloos aansluit op de wensen van jouw onderneming.

Op deze manier zorgen onze gastheren/vrouwen voor en veilige sfeer en kunnen zowel je personeelsleden, als je gasten, met een gerust hart van een gezellige avond genieten. Tevens werken we nauw samen met de politie om eventuele incidenten op een juiste manier af te handelen.

Op zoek naar een andere soort beveiliging, neem dan eens een kijkje bij onze overige beveiligingsmogelijkheden.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij werken graag samen aan een veilige sfeer binnen jouw horecagelegenheid. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Simon van der Mars

Maximum Group - beeldmerk - groen

De kansen en bedreigingen voor jouw organisatie in kaart brengen?

Vraag een beveiligingsadviesgesprek aan!