retail

In de dynamische wereld van de retail draait alles om het bieden van een optimale winkelervaring aan klanten. Het segment Retail omvat een breed scala aan bedrijven, waaronder winkelketens, warenhuizen, boetieks en online retailers. Deze bedrijven hebben één gemeenschappelijk doel: het aantrekken en behouden van tevreden klanten. Beveiliging speelt een cruciale rol in dit segment, waarbij zowel de bescherming van de winkel, de medewerkers als de klanten van groot belang is. Door middel van effectieve beveiligingsoplossingen kunnen retailers een veilige omgeving creëren, diefstal en fraude voorkomen en het vertrouwen van klanten versterken.

Maximum Group - Security - beveiligingsscan

PROFESSIONELE BEVEILIGING IN DE RETAIL

Onze beveiligingsoplossingen zijn speciaal ontworpen om in te spelen op de beveiliging behoeften van de retailsector. We bieden een breed scala aan diensten die kunnen worden ingezet om de beveiliging van retailomgevingen te versterken. Onze beveiligers zijn getraind in het effectief omgaan met diefstalpreventie, winkelsurveillance en het identificeren van verdacht gedrag. Ze kunnen strategisch worden ingezet in de winkel om een zichtbare aanwezigheid te creëren en potentiële dieven af te schrikken. Daarnaast kunnen ze klanten helpen bij vragen en zorgen voor een positieve winkelervaring.

Met de beveiligingsoplossingen van Maximum Security kunnen retailers hun winkelomgeving beschermen, de veiligheid van hun medewerkers en klanten waarborgen, en verlies als gevolg van diefstal en fraude minimaliseren. We streven ernaar een veilige en gastvrije winkelomgeving te creëren waar klanten met vertrouwen kunnen winkelen.

Bijpassende diensten

WINKELBEVEILIGING

Met de winkelbeveiliging van Maximum Group wordt de diefstal en derving in retail aangepakt. Onze surveillanten in uniform creëren een veiligere sfeer, terwijl hun aanwezigheid preventief werkt. Ze grijpen in bij problemen en kunnen aangiftes afhandelen. Daarnaast bieden we ook surveillanten in burger aan, die zich succesvol hebben bewezen in het verleden.

Maximum-Group-winkelbeveiliging-beveiliger-hema.jpg

Maximum begrijpt het belang van veiligheid in de retailsector en biedt Retail Interventie Teams (RIT) aan. Onze beveiligers, met uniformontheffing, voldoen aan strenge eisen en werken zowel in uniform als in burger. Het RIT-team bestaat uit surveillanten die verdacht gedrag signaleren en snel en effectief handelen bij diefstal. We werken nauw samen met de politie om winkeldieven aan te pakken en een veilige winkelomgeving te creëren. Bij Maximum staat de veiligheid van onze klanten voorop.

Maximum Group - Retail Interventie Team - Winkelbeveiliging - Security

Onze goed opgeleide objectbeveiligers handelen doortastend in onveilige situaties en hebben vaardigheden zoals EHBO en BHV. We bieden ook ad-hoc inzetbare beveiligers bij calamiteiten. Onze beveiligers zijn niet alleen een uniform, maar ook gastheren/vrouwen die je object vertegenwoordigen. Ze kunnen zorgen voor controle, brandpreventie, opening- en sluitrondes, en zelfs receptie-, service- en telefoontaken uitvoeren.

Maximum Group - beveiliging - objectbeveiliging - security - beveiliger

In de (high-volume) Retail is zelfscankassa’s gemeengoed geworden, maar wat betekent dit voor veiligheid en derving? Winkeldiefstallen stegen met 30% in 2022. Maximum Security begrijpt de uitdagingen voor winkeliers: derving en een veilige werkomgeving. Beveiligingsmedewerkers, getraind in omgaan met publiek, bieden een oplossing voor steekproeven en klantinteractie.

Maximum Group - Security - beveiliging - zelfscankassa's - winkelbeveiliging - diensten

Maximum is gespecialiseerd in het verzorgen van schoonmaakdiensten voor, tijdens en na evenementen en projecten. Naast beveiliging en medische hulpverlening bieden wij ook professionele schoonmaakdiensten aan, waardoor we onze opdrachtgevers een totaaloplossing bieden voor hun evenement of project.

ONZE REFERENTIES BINNEN RETAIL

Maximum-Group-partners-HEMA.jpg
Maximum Group - logo's - partners - gamma
Maximum Group - partners - JUMBO
Maximum Group - partners - makro

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij werken graag samen aan een veilige sfeer op locatie. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Jordi Kroon

Maximum Group - beeldmerk - groen

De kansen en bedreigingen voor jouw organisatie in kaart brengen?

Vraag een beveiligingsadviesgesprek aan!