Medische hulpverlening

Geen enkel evenement verloopt vlekkeloos; een goede voorbereiding en het treffen van de juiste maatregelen is dan ook van groot belang. Met de hulpverleners van Maximum Medical is jouw project of evenement verzekerd van een uiterst professionele medische hulpverlening.

MEdische hulpverlening

Geen enkel evenement verloopt vlekkeloos; een goede voorbereiding en het treffen van de juiste maatregelen is dan ook van groot belang. Met de hulpverleners van Maximum Medical is jouw project of evenement verzekerd van een uiterst professionele medische hulpverlening.

Een passende medische dienstverlening

Onze medische hulpverleners hebben allemaal specifieke trainingen gevolgd op gebied van evenementen hulpverlening. Zo beschikken zij over de juiste kennis en hebben onze collega’s voldoende ervaring opgedaan in de medische sector.

Onze hulpverleners hebben verschillende specialisaties en komen uit verschillende werkvelden. Zo beschikken wij over collega’s die ervaring hebben als arts, ambulance hulpverlener, verpleegkundige, EHBO-medewerker, fysiotherapeut en overige medische dienstverleners. Zij kunnen jouw evenement of project voorzien van een passende medische dienstverlening.

Ervaren hulpverleners

De hulpverleners van Maximum Medical zijn professionals uit de beroepspraktijk en hebben ruime ervaring opgedaan bij diverse evenementen. Zij staan garant voor een juiste beoordeling en behandeling bij gezondheidsproblemen van bezoekers. Onze EHBO’ers zijn goed getraind en beschikken over een uitgebreide medische uitrusting.

Wij werken met duidelijke protocollen en interventies, welke afgestemd zijn op de landelijke norm van hulpverleningsdiensten. Zo handelen onze hulpverleners volgens de richtlijnen van het Landelijk Protocol Ambulancezorg (LPA) en sluit deze werkwijze nauw aan op de prehospitale hulpverlening.

Tijdens evenementen staan de medische teams onder leiding van een medisch coördinator. Tevens staat er altijd een medisch specialist paraat, die als back-up inzetbaar is. Na afloop van het evenement wordt er een gedetailleerd evaluatierapport verstrekt. Indien wenselijk kunnen deze gegevens, binnen de regels van de privacywetgeving, aan de opdrachtgever, reguliere instanties en andere betrokkenen worden toegezonden.

Om opdrachtgevers een totaalpakket aan te bieden leveren wij niet alleen hulpverleners, maar kunnen wij ook evenementenbeveiliging voor onze rekening nemen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij denken graag mee over de invulling van de medische hulpverlening tijdens je evenement of project. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en maakt een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Simon van der Mars

Maximum Group - beeldmerk - groen

De kansen en bedreigingen voor jouw organisatie in kaart brengen?

Vraag een beveiligingsadviesgesprek aan!