Nieuwe directieleden willen komend jaar groei doorzetten bij Maximum

Met ingang van 1 januari 2023 wordt de huidige directie van Maximum uitgebreid met twee nieuwe leden. Aandeelhouders Simon van der Mars en Roy Brinkman zullen de huidige directeur, Bram Brinkman, ondersteunen om Maximum Group de komende jaren verder te laten groeien op zowel intern als extern gebied.

De keuze verandering in de directie komt niet geheel onverwachts. De afgelopen jaren hebben beide al nauw samengewerkt met Bram Brinkman. Geleidelijk kwamen er steeds meer eigen verantwoordelijkheden en zelfstandigheid, waardoor een functie als directielid een logische stap werd.

Simon van der Mars heeft afgelopen jaar zijn 5-jarige jubileum gevierd bij Maximum Group. In deze periode heeft hij zich voornamelijk bezig gehouden met het opstellen van veiligheidsplannen, beveiligingsplannen, gezondheidsplannen en alle bijkomende voorbereidingen in de aanloop, uitvoering en evaluatie van grote en kleine evenementen door het hele land. Later is daar ook een stuk klantcontact bijgekomen met de diverse objecten en winkels waar wij werkzaam voor zijn.

Zijn plannen voor de toekomst van Maximum Group zorgen er mede voor dat zij deze volgende stap met zijn drieën gaan vervolgen. “Mijn ambitie is de organisatie verder te laten groeien zonder onze sterke punten uit het oog te verliezen. Dit houdt in, snel kunnen schakelen, korte lijntjes en persoonlijk contact. Zowel bij onze opdrachtgevers als ook bij onze medewerkers. Bij ons zijn onze medewerkers geen personeelsnummers, maar mensen waarmee we samen een opdracht tot een goed succes brengen. Dat houdt in dat we weten wat er bij onze collega’s speelt, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak en een luisterend oor bieden waar nodig. Deze uitgangspunten wil ik graag in stand houden binnen onze organisatie.”

Roy Brinkman is inmiddels al 10 jaar werkzaam binnen Maximum Group. Hij is begonnen als algemeen medewerker, doorgegroeid als planner en vanuit daar naar rol als manager binnen Maximum.

Ook zijn ambities komen overeen met de ambities van Simon en Bram. Zowel interne groei als extern zijn voor hem belangrijk de komende tijd. Met nieuwe vacatures zoals Accountmanager, Planner en Administratieve medewerker moet het huidige team worden uitgebreid. Roy zal de taak op zich nemen om het team zo goed mogelijk te laten functioneren waarbij iedereen in zijn kracht komt te staan.

Zowel Simon als Roy zien kansen binnen Maximum Group. Naamsbekendheid, het uitbreiden van het klantenbestand en het behouden van de kwaliteit van de dienstverlening met als gevolg langdurige en goede relaties opbouwen worden benoemd door beiden. Door deze doelstellingen is Maximum de samenwerking met MADE Digital aangegaan. Samen met hen zullen de doelstellingen tot realisatie worden gebracht.

Simon zal in de praktijk het klantcontact op zich nemen en Roy pakt het relatiebeheer met de medewerkers op. Wat de precieze plannen worden van de nieuwe directie wordt binnenkort bekend gemaakt. Houd onze kanalen in de gaten en schrijf je in op onze nieuwsbrief voor de laatste updates!

Vond je deze blog interessant?

Deel hem via onderstaande kanalen!

Bekijk hier onze andere blogs

Straatcoaches: Een preventieve aanpak voor een veilige, aangename en leefbare openbare ruimte in steden

Efficiëntie en flexibiliteit: de voordelen van persoonsgebonden beveiligingspassen

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je ons wat vragen? Stel je vraag in het contactformulier en dan komen we er zo snel mogelijk op terug of vraag hier een beveiligingsadviesgepsrek aan.

Simon van der mars

Maximum Group - beeldmerk - groen

De kansen en bedreigingen voor jouw organisatie in kaart brengen?

Vraag een beveiligingsadviesgesprek aan!