Maak kennis met WerkbijMax – Nu live!

In onze gezamenlijke missie staan wij voor het creëren van een veilige en gezonde werk- en leefomgeving, en daar hebben wij misschien jou wel hard voor nodig. De Maximum Group is voortdurend op zoek naar toegewijd personeel en relaties (waaronder zelfstandigen) die ons helpen deze missie te vervullen. Onze slogan vat het samen: “Een veilige en gezonde omgeving begint bij jou.” Met deze reden hebben we WerkBijMax in het leven geroepen. Het gloednieuwe platform is ontworpen om onze medewerkers en partners inspiratie en gemak te bieden en nog aantrekkelijker te zijn voor nieuwe medewerkers en relaties.

Wat is WerkbijMax precies?

WerkbijMax biedt een alles-in-één online platform voor al onze medewerkers en relaties, gevuld met inspiratie, overzicht en antwoorden op veelgestelde vragen. Hier is hoe we dat precies doen:

  • Vacature overzicht: bekijk en reageer eenvoudig op alle beschikbare vacatures voor zowel medewerkers als zelfstandigen.
  • Evenementen kalender: ontvang een overzicht van alle aankomende evenementen, zodat je je hierop kunt voorbereiden en deel kunt nemen.
  • Kennisbank: duik in informatieve content over administratieve zaken, beveiligingspassen, verzekeringen, certificaten, de Maximum App, en meer.
  • Inspirerende verhalen: lees verhalen van andere medewerkers voor extra motivatie en inspiratie.
  • Nieuwsbrief inschrijving: schrijf je in voor de nieuwsbrief om direct op de hoogte te zijn van nieuwtjes en vacatures, zodat je snel kunt reageren.
  • Toekomstige ambities: we streven ernaar ons aanbod in de toekomst uit te breiden, zoals kortingen op werkkleding en andere benodigdheden, en andere initiatieven om het werk nog aantrekkelijker te maken.

Jullie input telt!

We zijn ook benieuwd naar jullie ideeën. Wat willen jullie zien op dit platform om het werk voor jullie nog makkelijker en aantrekkelijker te maken? Laat het ons weten!

WerkbijMax is nu live, en we nodigen je uit om het zelf te verkennen. Samen streven we naar een veiligere en gezondere werkplek. Welkom bij WerkbijMax!

Vond je deze blog interessant?

Deel hem via onderstaande kanalen!

Bekijk hier onze andere blogs

De uitdaging voor gemeenten: Beveiliging buiten opvanglocaties faciliteren in het kader van de spreidingswet

Nieuw hoofdstuk binnen Maximum Group

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je ons wat vragen? Stel je vraag in het contactformulier en dan komen we er zo snel mogelijk op terug of vraag hier een beveiligingsadviesgepsrek aan.

Simon van der mars

Maximum Group - beeldmerk - groen

De kansen en bedreigingen voor jouw organisatie in kaart brengen?

Vraag een beveiligingsadviesgesprek aan!