Onze manier van werken

Werkwijze

Synergie tussen onze bedrijven

Maximum Group zet zich in voor het creëren van een veilige en gezonde werk- en leefomgeving. Dit doen we door een sterk collectief aan bedrijven dat gezamenlijk ingezet kan worden tot een totaalpakket aan diensten wat de oplossing biedt aan diverse sectoren. Van Event Security tot reguliere beveiligingsdiensten en van medische hulpverlening tot cleaning & services. Alles om jouw organisatie te voorzien van een veilige en gezonde werk- en leefomgeving.

Planning en kwaliteitsmanagement

Omdat wij binnen onze dienstverlening ervan verzekerd willen zijn dat we altijd de juiste, gemotiveerde medewerkers in kunnen zetten hebben wij WerkbijMax opgericht. Dit is het recruitmentplatform voor medewerkers die zich in willen zetten voor onze gezamenlijke visie. Middels dit platform bieden wij de mogelijkheid om altijd up-to-date te blijven met nieuwe trends binnen onze branche, opkomende evenementen en nieuwe vacatures.

Maximum Group - werkwijze - app - iphone

Daarbij maken wij gebruik van onze eigen planning app waar zowel beveiligers als medische hulpverleners snel en efficiënt ingezet kunnen worden. Via de app kunnen onze medewerkers onder ander de beschikbaarheid doorgeven, ingeplande shifts inzien en werkinstructies per project volledig volgen.

Zo zorgen wij ervoor dat we onze belofte van kwaliteit en flexibiliteit volledig waarborgen, net als onze klantgerichtheid, zie onze manier van (samen) werken.

Onze manier van samenwerken

Alles begint met een waterdicht plan

1. Oriëntatiegesprek

In een vrijblijvend oriëntatiegesprek gaan onze experts met jou om tafel om in kaart te brengen wat de wensen, behoeften en mogelijke uitdagingen zijn. Of het nu gaat om een evenement, object, medische hulpverlening of een andere vraagstuk, wij brengen het voor jou in kaart!

2. Adviesrapport

Naar aanleiding van ons oriëntatiegesprek ontvang je vrijblijvend een adviesrapport met daarin vermeld waar de kansen en bedreigingen zich voordoen voor uw organisatie. Zo zijn wij ervan overtuigd dat je de juiste keuze kunt maken.

3. Keuze voor offerte aanvraag

Op basis van ons adviesrapport heeft u de mogelijkheid deze gezamenlijk nog een keer te bespreken en vanuit hier een gerichte offerte aan te vragen.

4. Vliegende start

Hier zou ik graag informatie willen over hoe Maximum Group ervoor zorgt dat na een akkoord op een offerte de werkzaamheden vlekkeloos worden ingezet.

5. Monitoring en onderhoud

Hier zou ik graag informatie willen over hoe Maximum Group ervoor zorgt dat na of tijdens het project wordt gemonitord dat alles goed loopt of welke service er nog meer wordt verleend.

Onze manier van samenwerken

Alles begint met een waterdicht plan

1. Oriëntatiegesprek

 In een vrijblijvend oriëntatiegesprek gaan onze experts met jou om tafel om in kaart te brengen wat de wensen, behoeften en mogelijke uitdagingen zijn. Of het nu gaat om een evenement, object, medische hulpverlening of een andere vraagstuk, wij brengen het voor jou in kaart!

2. Adviesrapport

Naar aanleiding van ons oriëntatiegesprek ontvang je vrijblijvend een adviesrapport met daarin vermeld waar de kansen en bedreigingen zich voordoen voor uw organisatie. Zo zijn wij ervan overtuigd dat je met de juiste informatie en kennis, de juiste keuze kunt maken.

3. Keuze voor offerte aanvraag

Op basis van ons adviesrapport heb je de mogelijkheid deze gezamenlijk nog een keer te bespreken en vanuit hier een gerichte offerte aan te vragen.

4. Vliegende start

Na akkoord op de offerte zorgt Maximum Group voor een vlekkeloze start van de werkzaamheden. We stellen een gedetailleerde projectplanning op, wijzen de juiste middelen toe, onderhouden actieve communicatie en beheren potentiële risico’s.

5. Monitoring en onderhoud

Tijdens en na het project monitoren we continu de voortgang en kwaliteit. We leveren regelmatige voortgangsrapporten, voeren kwaliteitscontroles uit, bieden klantenservice voor vragen en feedback, en evalueren na afloop om onze dienstverlening te verbeteren.

Onze manier van samenwerken

Alles begint met een waterdicht plan

1. Vrijblijvend oriëntatiegesprek

Onze samenwerkingsaanpak begint met een grondig plan, dat kan variëren afhankelijk van de aard van de samenwerking. We starten met een vrijblijvend oriëntatiegesprek waarin onze experts jouw wensen, behoeften en uitdagingen bespreken, ongeacht het type project, zoals evenementen, objecten, medische hulpverlening of andere vraagstukken.

2. Adviesrapport

Vervolgens ontvang je een adviesrapport met analyse van kansen en bedreigingen voor jouw organisatie, waarna je een gerichte offerte kunt aanvragen.

3. Vliegende start

Bij akkoord op de offerte zorgen we voor een vliegende start met gedetailleerde projectplanning, toewijzing van middelen, actieve communicatie en risicobeheer.

4. Monitoring en onderhoud

Tijdens en na het project monitoren we voortgang en kwaliteit, leveren regelmatige rapportages, voeren kwaliteitscontroles uit, bieden klantenservice en evalueren om onze dienstverlening te optimaliseren.

Onze manier van samenwerken

Alles begint met een waterdicht plan

Als partner op het gebied van beveiliging en medische hulpverlening bieden we zowel een ad hoc dienstverlening aan als sparringpartner voor op strategisch niveau om uw vraagstuk zo goed mogelijk in te vullen. Zo kunt u snel bij ons terecht voor het met spoed inhuren van één of meerdere professionals., maar wij denken ook graag mee met uw uitdagingen, behoeften en wensen, ongeacht het project. Bij akkoord van de samenwerking zorgen we voor een vliegende start met gedetailleerde projectplanning, toewijzing van middelen, actieve communicatie en risicobeheer. Tijdens en na het project monitoren we voortgang en kwaliteit, leveren we regelmatige rapportages, voeren kwaliteitscontroles uit, bieden klantenservice en evalueren om onze dienstverlening te optimaliseren.

Graag eens een keer vrijblijvend een oriëntatiegesprek inplannen om uw uitdagingen en behoeften gezamenlijk in kaart te brengen met bijbehorend adviesrapport? Neem dan contact op uw laat uw gegevens achter!

Waar ligt de behoefte of uitdaging van jouw organisatie?

Vraag hier een oriëntatiegesprek aan en dan spreken we elkaar snel!
Maximum Group - beeldmerk - groen

De kansen en bedreigingen voor jouw organisatie in kaart brengen?

Vraag een beveiligingsadviesgesprek aan!