Nieuw hoofdstuk binnen Maximum Group

Met veel plezier en met een ongelofelijk gevoel van dankbaarheid zijn 22 maart 2024 mijn aandelen in Maximum Group B.V. overgedragen aan Niels, Lennart en Roy Brinkman.

Voor ons allemaal een nieuw hoofdstuk. Voor mijzelf omdat ik na ca 13 jaar actief te zijn geweest in de beveiliging op 65 jarige leeftijd, heel ouderwets, met pensioen ga. En voor de mannen geheel en al op eigen benen verder.

Maximum Group - blog - afscheid - Bram - Brinkman

Maximum Group: een multidisciplinaire dienstverlener

De basis waar van uit dit gaat gebeuren is stevig. Een mooi, financieel sterk en onafhankelijk bedrijf waarin meerdere disciplines dagelijks opdrachtgevers voorzien van de juiste dienstverlening. Of het nu gaat om reguliere beveiliging, event security, medische dienstverlening of andere ondersteunende taken. Maximum Group is een multidisciplinaire dienstverlener, met een ruim palet aan opdrachtgevers (semi) overheid, zakelijke dienstverlening, retail, logistiek, opvanglocaties, (meerdaagse)events en zo meer. Onderscheidend door korte lijnen, specialisme en doen wat we beloven.

Natuurlijk heb ik met pijn in mijn hart afscheid genomen van de aandelen in dit bedrijf, dit afscheid is echter wel in het volle vertrouwen dat de huidige directie/aandeelhouders Roy Brinkman & Simon van der Mars verder gaan op de weg die we samen uitgestippeld hebben.

Jonge en enthousiaste mannen, die hun sporen in de beveiliging ruimschoots verdiend hebben. Ik wens de aandeelhouders en directie het succes toe wat ze zeker verdienen. Opdrachtgevers en medewerkers bedank ik voor het vertrouwen en de loyaliteit in de afgelopen jaren. Jullie zijn ook in het nieuwe hoofdstuk in goede handen.

Bram Brinkman 
Zwijndrecht, 22 maart 2024

Vond je deze blog interessant?

Deel hem via onderstaande kanalen!

Bekijk hier onze andere blogs

Straatcoaches: Een preventieve aanpak voor een veilige, aangename en leefbare openbare ruimte in steden

Efficiëntie en flexibiliteit: de voordelen van persoonsgebonden beveiligingspassen

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je ons wat vragen? Stel je vraag in het contactformulier en dan komen we er zo snel mogelijk op terug of vraag hier een beveiligingsadviesgepsrek aan.

Simon van der mars

Maximum Group - beeldmerk - groen

De kansen en bedreigingen voor jouw organisatie in kaart brengen?

Vraag een beveiligingsadviesgesprek aan!